Plata si livrare

Modalitati prin care pot fi achitate voucherele/produsele:
.
I. Cash la livrare
In cazul in care alegeti aceasta modalitate de plata, contravaloarea produselor comandate se achita reprezentantului firmei de curierat in momentul in care acesta va inmaneaza coletul. In cea mai mare parte clientii magazinului nostru sunt persoane fizice si prefera acest tip de plata deoarece nu necesita confirmarea platii sau alte operatiuni.
.
II. Depunere numerar
Banii pot fi depusi in contul nostru, la ghiseul oricarei banci care functioneaza pe teritoriul acestei tari.
.
III. Plata cu cardul
Se lucreaza la implementarea acestui tip de plata.
.
.
Livrare:
.
Livrarea produselor comercializate de noi se face prin curierat rapid direct la adresa specificata in comanda ORIUNDE IN ROMANIA.
.
Costul livrarii este specificat pentru fiecare produs in parte si calculat automat dupa adaugarea produselor in cosul de cumparaturi si este valabil pentru localitatile aflate in aria de acoperire a Fan Courier..
.
Calculul costurilor de livrare se face in functie de greutatea si volumul coletului astfel daca veti comanda mai multe produse costurile de livrare specificate in pagina fiecarui produs nu se vor aduna ci va fi calculata o singura taxa pentru tot coletul in functie de greutatea si marimea finala a acestuia care va fi mai mica decat suma taxelor specificate per produs.
.
*In functie de un cumul de factori (ziua/ora efectuarii comenzii, disponibilitatea produsului, localitatea de livrare, etc.) produsele pot fi livrate chiar si in 24 de ore de la confirmarea comenzii.
.
Inainte de expedierea comenzii veti fi contactat telefonic de un operator pentru a va anunta cu privire la expedierea si momentul livrarii coletului.In cazul in care nu va aflati in aria de acoperire a Fan Courier, vom incerca sa gasim cea mai buna metoda de livrare pentru dvs.
.
Magazin-reduceri.ro nu poate raspunde pentru intarzierile cauzate de problemele furnizorilor sau firmelor de curierat dar garanteaza ca va acorda tot suportul in rezolvarea situatiilor neplacute daca acestea vor aparea.
.
.
.